Име на животните

Име на животните

мечка

кучка

Бафало

Bull

теле

камила

мачка

Колт

крава

елен

куче

слон

овца

Filly

Фокс

Харе

Козел

биче

рогови

коњ

Пес

хиена

Чакалот

Јагнето

леопард

Лав

Mare

крт

мангуста

Мајмун

глувчето

мазга

волот

Пантер

Кученце

зајакот

стаорец

носорог

Таа теле

Коза

верверица

Тигар

Волкот

Зебра

All International Languages

Leave A Reply

Your email address will not be published.